Fragment uit Lady Killer

Het was 02:00 uur ’s nachts. Via internet hadden ze afgesproken elkaar op deze plek te ontmoeten op dit tijdstip. Er was natuurlijk geen kip te bekennen. Hij kwam aangereden in z’n zwarte Tesla, je hoorde de auto eigenlijk niet aankomen. ┬áDe auto kwam er met een suizend geluid aan en hield stop ter hoogte van Wendy. Hij opende het raamportier aan de bijrijderskant. ‘Wendy?’ vroeg hij?

Zonder iets te zeggen stapte Wendy bij hem in de auto. Hij gaf gas en de auto verdween in de duisternis. De auto reed via allerlei steegjes en straatjes richting het industrieterrein van Groningen. Op dit tijdstip was alles uiteraard verlaten. De Tesla stopte bij een groot fabriekspand. Hij drukte op de knop van zijn afstandbediening en de stalen deur van de fabriek ging automatisch open. De auto reeds geruisloos de fabriekshal binnen. De deur sloot zich achter hun. Hij stapte uit de auto en liep naar de bijrijderskant en hielp Wendy met uitstappen. Met een opgewonden gevoel stapte Wendy uit de auto en stond midden in de fabriekshal. In het schemerlicht ontwaarde ze in de linkerhoek van de fabriekshal een ruimte met warm licht. Er stond een tweepersoonsbed, een groot tv-scherm, en een jacuzzi.

Hij naam haar aan de hand mee richting de linkerhoek. Wendy voelde haar hart kloppen in haar keel. Met pinnige korte pasjes liep zij op haar hoge hakken achter hem aan. Ze werd als in een soort van trance meegezogen. Hij pakte een afstandbediening en de muziek begon te spelen, keihard. Het nummer ‘Touch me’ van ‘The Doors’ . De combinatie van het schemerlicht in deze hoek van de hal en de keiharde muziek maakte dit alles verscheurend spannend en ook eng.

Wendy stond in haar lange jurk en hakken voor hem. Hij nam haar in zich op en ongegeneerd bekeek hij haar dan ook van top tot teen. Hij tilde Wendy op je zag aan de gespierde armen dat dit geen moeite kostte. Hij liep met haar richting de jacuzzi en liet haar langzaam zakken in warme water, met al haar kleren aan. Wendy moest een gil van opwinding onderdrukken. ‘Jezus’, dacht ze.

Na een paar seconden tilde hij haar weer uit de jacuzzi, ze hield zich stevig aan hem vast. Haar natte jurk plakte aan haar lijf vast. Je zag duidelijk de contouren van haar lichaam, haar borsten bewogen op en neer, je kon de opwinding aflezen aan Wendy haar lichaam. Langzaam liep hij met Wendy in zijn sterke armen naar het midden van de fabriekshal. Het plafond kwam ineens in beweging en opende zich. Een ander plafond met diverse apparaten en toestellen kwam naar beneden zakken. Hij zette haar neer en pakte twee kettingen met aan de uiteinden handboeien, Wendy liet zich opgewonden maar gewillig boeien aan de kettingen. Ze voelde zich vertrouwd maar de spanning was te snijden.

Er ging een groot blinkend mes aan een ketting. Hij pakte het mes en kwam op Wendy af. Haar ogen werden groter bij het zien van het blinkende mes. Langzaam bracht hij het mes naar voren en drukte de punt van het mes voorzichtig ter hoogte van haar borsten in de dunne natte stof van haar niets onthullende jurk. Wendy kreunde van opwinding. Hij duwde het lemmet van het mes iets meer naar voren. Wendy gilde. Het was een combinatie van pijn en genot. Er ontstond een kleine rode vlek op de plaats waar hij het mes hield. Wendy keek naar haar borsten en zag tot haar grote schrik dat ze bloedde.

Met een snelle beweging gleed het mes naar beneden, door de dunne stof van Wendy haar jurk. Op de plek waar het mes was begonnen gleed langzaam het bloed tussen haar borsten over haar buik naar haar navel. De jurk viel, opengesneden, op de grond. Wendy had geen bh en ook geen slip aan. Ze stond naakt, eigenlijk meer hangend in de kettingen, met alleen haar hoge hakken nog aan, voor hem.

De opwinding van sensualiteit was nu verdrongen voor een golf van paniek. Ze begon tegen hem te praten, te schreeuwen! Hij negeerde Wendy en trok haar, hangend in de boeien naar zich toe. Hun gezichten nu bijna tegen elkaar aan. Wendy zag het in zijn ogen. Ze zou hier niet meer levend weg komen.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *