Nederlanders, weerzeikers!

Ik lees overal op twitter en facebook kreten, uitspattingen en hulpgeroep over het feit dat het zo warm, zo fucking heet was in Nederland. We moeten ook iets te klagen hebben hé. Het is ook nooit goed: Dan weer te koud, dan regent het weer, dan is het weer te warm. Zijn wij Nederlanders dan echt zulke mopperaars en moeten we het dan ook altijd over het ‘weer’ hebben? Ja! Nederlanders zijn notoire weerzeikers!

Geniet nu eens van het feit dat we het extreem mooi hebben en en dat bij deze hitte gewoon ook water uit de kraan komt als we daarom vragen, zelfs de wanbetalers onder ons krijgen van het waterbedrijf nog steeds water.

Kijk eens dieper in je ziel en vraag je af hoe de mensen het in Afrika hebben als het daar snikheet is en dan bedoel ik ook echt snikheet. Kunnen zij de waterkraan open draaien? Waar is eigenlijk die waterkraan en wat hebben ze eigenlijk te eten? Dat bedoel ik!

Dus voor je weer begint te mekkeren en zeuren over het extreem hete weer of over het feit dat de regen met bakken uit de hemel valt, beide was gisteren op diverse plekken het geval, denk er dan ook eens aan dat wij gelukkig geprezen zijn en niets te klagen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *